Werken bij Almhof

Almhof is een merk van het Müller Nederland en is gevestigd in Veenendaal. Hier werken we met een klein en gedreven team hard aan grote successen. Wil je ook deel uitmaken van ons team? Scroll dan snel naar beneden voor onze openstaande vacatures!

Müller Nederland is één van de hardst groeiende spelers in de zuivelmarkt en bekend van de merken Almhof en Müllermilk. Müller is marktleider in toetjes, in Nederland. De organisatie is onderdeel van de Theo Müller groep, een Duits familiebedrijf dat succesvol is met de verkoop van de lekkerste zuivelproducten in verschillende Europese landen.

Op het Nederlandse kantoor in Veenendaal werken wij als klein en enthousiast team in informele sfeer aan het veroveren en vasthouden van de marktpositie in Nederland. Wij hebben een divers team, waardoor we ook veel van elkaar kunnen leren. Op ons kantoor hebben we de afdelingen marketing, sales, trade marketing en supply chain. Elke afdeling werkt nauw met elkaar samen om zo het beste resultaat te krijgen.

En successen vieren we samen! Naast dat er hard wordt gewerkt samen, worden er ook vaak leuke uitjes en activiteiten gepland. Zo is er elke maand een borrel, plannen we elk jaar een leuk kerstuitje en staan we (bijna) elk jaar op de Vierdaagse in onze mooie dirndls & lederhosen.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures en wie weet nodigen we je uit om een lekker toetje te komen eten!

Momenteel zoeken wij een…

Sales support assistent

Als Sales support assistent heb je een spilfunctie in het salesteam en ben je betrokken bij het accountbeheer voor alle klanten. Jij bent de rechterhand van de Account Managers en de Sales Manager bij het coördineren en verwerken van promoties, het bijhouden van omzetten en het voorbereiden van presentaties.

Meer weten over deze toffe functie? Klik dan hier!

Bezoekadres

Müller Nederland is te vinden op het volgende adres:

Müller Nederland
Landjuweel 6
3905 PG Veenendaal
+31 (0)318 588300

Plan route naar Almhof