I Feel Good

We combineren de lekkerste zuivel met bewezen voedzame ingrediënten zoals proteïne en vitamines. Almhof I Feel Good zit niet alleen vol met proteïne, maar is ook vol smaak. Wie zegt dat je goed voelen en genieten niet samen kan gaan? Dat maakt het niet alleen leuker, maar ook makkelijker om vol te houden. Je goed voelen was nog nooit zo lekker!

Zoals in de Alpen

Laat je meevoeren naar de Alpen, waar de zon je gezicht verwarmt en de frisse berglucht je longen vult. Waar je uitkijkt over imposante pieken, glinsterende gletsjers en weelderige weides. Voel het avontuur. De vrijheid. De onbezorgdheid. Jij kan de wereld aan. Dát gevoel willen we je meegeven met Almhof I Feel Good: zuivelproducten geïnspireerd op de Alpen. 

Proteïne 

Proteïne (ook wel eiwit genoemd) is een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Proteïne draagt bij de groei van spiermassa en de instandhouding van sterke botten. Onze proteïne kwark bevat 42 gram proteïne per pot en onze proteïne mousse bevat 20 gram proteïne per pot.

Waarom I Feel Good?

Proteïne

Onze proteïne kwark bevat 42 gram proteïne per pot en onze proteïne mousse bevat 20 gram proteïne per pot. Met onze producten is het lekker én makkelijk om je dagelijkse eiwitinname te ondersteunen!

0% suiker toegevoegd

Er wordt geen suiker toegevoegd aan onze proteïne producten. Daarnaast zijn onze proteïne producten laag in vet.

Vitamines

Aan onze proteïne kwark zijn vitamine B2, B6 en B12 toegevoegd. Deze vitamines ondersteunen het energieniveau. Geniet als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtig voeding en een gezonde leefstijl.