I Feel Good

We combineren de lekkerste zuivel met voedzame ingrediënten zoals vezels of proteïne en vitamines. Wie zegt dat je goed voelen en genieten niet samengaan? Bovendien maakt het dat niet alleen leuker, maar ook makkelijker vol te houden. Je goed voelen was nog nooit zo lekker!

Zoals in de Alpen

Laat je meevoeren naar de Alpen, waar de zon je gezicht verwarmt en de frisse berglucht je longen vult. Waar je uitkijkt over imposante pieken, glinsterende gletsjers en weelderige weides. Voel het avontuur. De vrijheid. De onbezorgdheid. Jij kan de wereld aan. Dát gevoel willen we je meegeven met Almhof I Feel Good: zuivelproducten geïnspireerd op de Alpen. 

Proteïne 

Proteïne (ook wel eiwit genoemd) is een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Je hebt proteïne nodig voor de opbouw en het behoud van spieren en sterke botten. Almhof I Feel Good kwark bevat al 42 gram proteïne per pot. Een echte krachtpatser dus, die proteïne. 

Vezels 

De I Feel Good vezel yoghurt is niet alleen heel lekker en fruitig van smaak, het is ook een natuurlijke bron van calcium die je spijsvertering ondersteunt. De toegevoegde vitamine B1, B2 en B12 dragen bij aan je energieniveau. In I Feel Good vezel yoghurt zit 4 gram vezels per portie. Eten dus, die vezel yoghurt!

Waarom I Feel Good?

Proteïne

Onze proteine kwark bevat 42 gram proteïne per verpakking! Proteïne is een belangrijke bouwstof voor je  lichaam en goed voor het behoud van spieren en sterke botten. Een echte krachtpatser.

Vezels

De vezel yoghurts zijn niet alleen lekker, ze bevatten ook 4 gram vezels. Dat is 19% van je dagelijkse referentie inname.

Vitamines

Almhof I Feel Good zit vol vitamines. Zo bevat de vezel yoghurt vitamine B1, B2 en B12. Aan de proteïne kwark zijn vitamine B2, B6 en B12 toegevoegd.