Over Almhof

Almhof is geïnspireerd op de Alpen, maar weet je ook waar de naam Almhof precies voor staat? De naam verwijst naar een huis of boerderij (hof) in de alpenweide (Alm). Scroll naar beneden om nog meer te weten te komen over Almhof.

Geschiedenis van Almhof

Almhof kent een rijke geschiedenis die begint in 1985. Vanaf 2004 maakt Almhof deel uit van Unternehmensgruppe Theo Müller en vertrekt het merk naar het Zuid-Duitse dorpje Aretsried. In het dorpje van de Voor-Alpen waar het allemaal begon als een zuivelfabriekje met 4 medewerkers die uiteindelijk uitgroeide tot één van Europa’s grootste en meest succesvolle zuivelconcerns. En nu zijn we hier; een merk die zijn kwalitatieve producten produceert in de Voor-Alpen en verkoopt op de Nederlandse markt. Ofwel Almhof, een merk waarbij de focus op hoge kwaliteit en smaak ligt om zo de lekkerste producten te bieden.

Alles wat je moet weten over Almhof

Romig en vol van smaak 

Bij Almhof is het maken van lekkere producten onze kracht. Onze producten zijn altijd romig, intens en vol van smaak. Hier zijn we al jaren succesvol in en blijven we nastreven. Kortom, puur genieten voor elk moment en elke behoefte!

Hoge kwaliteit en eersteklas producten 

Kwaliteit staat hoog bovenaan het lijstje bij Almhof. We geloven in kwalitatief goede producten die een heerlijke smaak bieden. Zo gebruiken we zuivel die voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden en vind je in onze producten alleen eerste klas fruit en de beste ingrediënten. Doordat we werken met verse producten en goede recepten, geniet je optimaal van de smaak. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat je altijd de vertrouwde, hoge kwaliteit krijgt die je van Almhof gewend bent.

Puur genieten 

Wij geloven in puur genieten. Om dit mogelijk te maken wordt alles in het werk gesteld om producten te maken zoals ze bedoeld zijn. Voor onze Almhof producten streven we er naar om ingrediënten te gebruiken die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Bovendien bevatten onze Almhof room-, fruit-, 0 % vet yoghurt en volle kwark geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en hebben daarom het Almhof 100% puur logo. Dat is puur genieten!

Geïnspireerd op de Alpen

Alle Almhof producten zijn geïnspireerd op de Alpen, zo staan wij voor pure en verse zuivel met de kwaliteitseisen waar de regio bekend om is. Ook komt ongeveer 90% van de melk die wij voor onze producten gebruiken van kleine boerderijen uit de Voor-Alpen. Deze melk heeft in Duitsland de hoogste kwaliteitsklasse: “S”, en dat is te proeven!

Chocolade en Rainforest Alliance 

Onze chocolademousse en plantaardige chocolademousse laten wij in België maken, met de lekkerste Belgische chocolade. We zijn tot de conclusie gekomen dat ze dit in België gewoon het allerbeste kunnen. Daarnaast zijn onze desserts ook Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit keurmerk draagt bij aan een betere toekomst voor mens en natuur. Dat maakt onze desserts nog lekkerder! Meer informatie over dit keurmerk vind je op: www.rainforest alliance.org

Breed assortiment

Almhof wil blijven vernieuwen en verrassen. Inmiddels heeft het merk dan ook een breed assortiment van verschillende producten om zo de consument elk moment te kunnen laten genieten. Zoals roomyoghurt, halfvolle fruityoghurt, 0% vet range, hoekje, volle kwark, naturel, desserts en plantaardige producten.

Almhof tijdlijn

1985

Introductie van het merk Almhof.

2004

Vanaf 2004 maakt Almhof deel uit van Unternehmensgruppe Theo Müller en vertrekt het merk naar het Zuid-Duitse dorpje Aretsried.

2012

Start van de alle lof voor Almhof campagne met Almhof fans.

2021/2022

Almhof plantaardig wordt geïntroduceerd.

Almhof commercials

De Almhof commercials zullen je vast niet ontgaan zijn de afgelopen jaren. Elk jaar hebben we weer een nieuwe Almhof fan die we naar de Alpen sturen en je laat zien hoe lekker onze producten zijn! Bekijk op ons Youtube kanaal alle Almhof commercials die er door de jaren heen zijn geweest.

Kijk nu!