Vertrouwd genieten, minder plastic!

De verwijdering van de plastic deksel op onze halfvolle fruityoghurt range resulteert in maar liefst 35% plasticreductie!

Almhof wilt graag een steentje bijdragen aan een beter milieu en om die reden is er gekozen om de plastic deksel van de halfvolle fruityoghurt range te verwijderen. De verwijdering van onze plastic deksel resulteert in een plasticreductie van maar liefst 35 procent. Om die reden heeft Almhof ervoor gekozen om voor de halfvolle fruityoghurt producten niet langer meer gebruik te maken van een plastic deksel. 

Hier zijn een paar tips om Almhof producten zo lang mogelijk goed te houden en om voedselverspilling te voorkomen:

  • Haal het aluminium lidje bij het openen er niet helemaal af. Dit zorgt ervoor dat het product weer grotendeels afgesloten kan worden en dus goed bewaard kan blijven,
  • Achter in de koelkast is de temperatuur het meest constant. Dit is een goede plek om Almhof producten te bewaren.,
  • Zorg ervoor dat je altijd een schone lepel gebruikt als je de yoghurt uit de beker schept.

Mocht je toch graag jouw pot met een deksel willen afsluiten, laat het dan weten dan sturen wij een herbruikbare deksel naar je op. De herbruikbare deksel is 100% recyclebaar en vaatwasmachinebestendig en past op alle Almhof yoghurt en (plantaardige) chocolademousse potten.

Dus mocht je graag een herbruikbare deksel willen ontvangen, dan kan je je adresgegevens mailen naar: Please enable JavaScript to render this link! 

Gepubliceerd in maart 2023