Menu

Almhof
  • Onze producten
  • Over Almhof
  • Nieuws
  • Puur genieten
  • Consumentenservice
  • Recepten
  • Hoekje

  • Roomyoghurt

  • Halfvolle fruityoghurt

  • Lekker & Licht yoghurt

  • Naturel

  • Griekse stijl Yoghurt

  • Skyr

  • Biologische yoghurt

  • Volle Kwark

  • Lekker & Licht kwark

  • Mousse

  • Choco met slagroom

  • Plantaardig dessert

Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark

Yoghurt-smoothie van bevroren banaan en cranberry's

Baklava van amandelen en pistache

Receptenboek

  • Appel-Kruimel Dessert met citroen saus
  • Cakerol met Frambozen en chocolademousse
  • Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark
  • Yoghurt-smoothie van bevroren banaan en cranberry's
  • Baklava van amandelen en pistache
  • Krokante flensjes met rode grapefruit en yoghurt
  • Pavlova met schuimbodem en rode vruchten
  • Yoghurt-smoothie van Framboos, aardbei en cantaloupe
  • Mango yoghurttaart met een bodem van Bastogne
  • Vers gebakken lange vingers met witte chocoladestukjes
  • Schuimnestjes met aardbeienyoghurt
  • Perzikcoupe met abrikozen en amandel
  • Espressowafel met roomyoghurt
  • Zuidvruchtenmuffins met yoghurt
Ingrediënten: Ingrediënten
  • 2 bananen
  • 250 gram cranberry’s
  • 300 gram Almhof biologische yoghurt perzik abrikoos
  • 150 gram suiker
  • 2 eetlepels honing
  • 1 theelepel vanillesuiker
  • blauwe bessen 
  • kaneel ter garnering
8 smoothies 10 min.

Yoghurt-smoothie van bevroren banaan en cranberry's

Bereiding:

Pel de bananen, snij ze in stukjes en leg ze minimaal 2 uur in de vriezer(door ze te bevriezen bindt de smoothie beter).

 

Kook de cranberry’s 250 ml water en de suiker minimaal 20 minuten op laag vuur. Zeef het mengsel en laat afkoelen.

 

Draai de bananen met de crabberrypuree, de honing en de yoghurt fijn in de blender.

Almhof tip:

Garneer de smoothies met kaneel en blauwe bessen

  • Printen
  • Facebook
  • Twittern
  • Email

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Müller Nederland / vacatures
  • Beeldbank
  • Privacy statement
  • Cookies