1. Zeef de bloem samen met het zout.
2. Splits de eieren in dooier en eiwit.
3. Klop de eidooiers met de helft van de suiker en de theelepel vanillesuiker los.
4. Verwarm de oven voor op 150C hete lucht.
5. Besmeer een bakplaat met olie en bestuif met bloem.
6. Klopt de eiwitten met de andere helft van de suiker goed stijf. Spatel de eidooiers met de gezeefde bloem door de eiwitten. Spuit lange vingerstroken.
7. Rasp de citroen en strooi het citroenrasp over de lange vingers.
8. Bak de lange vingers 20 minuten, laat iets afkoelen en verbrokkel ze in grove stukken.
9. Verbrokkel de chocola in kleine stukjes.
10. Neem hoge, smalle glazen. Doe een laagje van de yoghurt in ieder glas. Daarna een laagje brokjes lange vingers en witte chocola, dan weer een laagje yoghurt en op de top nogmaals lange vingers en wederom witte chocola. Bestrooi de desserts met ietsje poedersuiker.