Verwarm de oven voor op 150°C. Teken 4 cirkels van 10 cm op het bakpapier. Klop de eiwitten heel stijf in een vetvrije kom. Voeg al kloppend beetje bij beetje de azijn en dan de poedersuiker toe. Klop totdat het eiwit dof glanst. Verdeel 1 eetlepel van het mengsel gelijkmatig over elke cirkel tot een dikte van 1/2 cm. Doe de rest van het eiwit over in de spuitzak met een stervormige spuitmond van 1 cm. Spuit het mengsel op de rand van de schuimcirkels om een 1-2 cm hoog nestje te maken.
Bak ze 30-35 minuten tot ze goudbruin zijn. Zet de oven uit en laat ze daarin afkoelen. Maak de aardbeien schoon en maal er een vleugje peper over. Schep 2 eetlepels 0% vet yoghurt aardbei op ieder afgekoeld schuimnestje. Verdeel de aardbeien erover, garneer met een blaadje munt en serveer de rest van de yoghurt erbij.
Vervang de peper bij de aardbeien eens door enkele druppels balsamicoazijn.