Menu

Almhof
  • Onze producten
  • Over Almhof
  • Nieuws
  • Puur genieten
  • Consumentenservice
  • Recepten
  • Hoekje

  • Roomyoghurt

  • Halfvolle fruityoghurt

  • 0% vet yoghurt

  • Naturel

  • Griekse stijl Yoghurt

  • Skyr

  • Volle Kwark

  • 0% vet kwark

  • Chocolademousse

  • Choco met slagroom

  • Plantaardig dessert

Schuimnestjes met aardbeienyoghurt

Perzikcoupe met abrikozen en amandel

Espressowafel met roomyoghurt

Receptenboek

  • Appel-Kruimel Dessert met citroen saus
  • Cakerol met Frambozen en chocolademousse
  • Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark
  • Baklava van amandelen en pistache
  • Krokante flensjes met rode grapefruit en yoghurt
  • Pavlova met schuimbodem en rode vruchten
  • Mango yoghurttaart met een bodem van Bastogne
  • Vers gebakken lange vingers met witte chocoladestukjes
  • Schuimnestjes met aardbeienyoghurt
  • Perzikcoupe met abrikozen en amandel
  • Espressowafel met roomyoghurt
  • Zuidvruchtenmuffins met yoghurt
Ingrediënten: Ingrediënten
  • 1 beker (500 gram) Almhof halfvolle yoghurt perzik
  • 200 gram gedroogde abrikozen
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 125 gram bitterkoekjes
  • 2 eetlepels amandellikeur
4 20 min.

Perzikcoupe met abrikozen en amandel

Bereiding:

Verwarm het sinaasappelsap. Laat de abrikozen hierin 10 minuten wellen en daarna afkoelen. Leg 4 bitterkoekjes apart voor garnering. Verkruimel de rest van de bitterkoekjes en besprenkel ze met amandellikeur. Schenk in 4 coupes een laagje halfvolle yoghurt perzik.. Strooi er wat bitterkoekjeskruim op en leg er enkele abrikozen op. Vorm afwisselend laagjes. Garneer bovenop met een bitterkoekje en abrikoos.

Almhof tip:

Vervang bitterkoekjes door bokkenpootjes, lange vingers of blokjes cake.

  • Printen
  • Facebook
  • Twittern
  • Email

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Müller Nederland / vacatures
  • Beeldbank
  • Privacy statement
  • Cookies