Menu

Almhof
  • Onze producten
  • Over Almhof
  • Nieuws
  • Puur genieten
  • Consumentenservice
  • Recepten
  • Hoekje

  • Roomyoghurt

  • Halfvolle fruityoghurt

  • 0% vet yoghurt

  • Naturel

  • Griekse stijl Yoghurt

  • Skyr

  • Volle Kwark

  • 0% vet kwark

  • Chocolademousse

  • Choco met slagroom

  • Plantaardig dessert

Krokante flensjes met rode grapefruit en yoghurt

Pavlova met schuimbodem en rode vruchten

Mango yoghurttaart met een bodem van Bastogne

Receptenboek

  • Appel-Kruimel Dessert met citroen saus
  • Cakerol met Frambozen en chocolademousse
  • Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark
  • Baklava van amandelen en pistache
  • Krokante flensjes met rode grapefruit en yoghurt
  • Pavlova met schuimbodem en rode vruchten
  • Mango yoghurttaart met een bodem van Bastogne
  • Vers gebakken lange vingers met witte chocoladestukjes
  • Schuimnestjes met aardbeienyoghurt
  • Perzikcoupe met abrikozen en amandel
  • Espressowafel met roomyoghurt
  • Zuidvruchtenmuffins met yoghurt
Ingrediënten: Ingrediënten
  • 4 eiwitten
  • 200g kristalsuiker
  • 1 eetl. maizena
  • 1 eetl. azijn
  • 250 gram Almhof 0% vet yoghurt aardbei
  • 200g slagroom
  • 50g poedersuiker
  • 300g rood fruit (frambozen, aardbeien, blauwe bessen, rode besjes)
1 pavlova, 6 personen 90 min.

Pavlova met schuimbodem en rode vruchten

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 100C.

2. Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, voeg de suiker beetje bij beetje toe. Als het eiwit helemaal stijf is geklopt. Meng apart de maizena met de azijn en een klein beetje water, voeg dit toe aan het schuim.

3. Bedek de bakplaat met bakpapier, en maak een mooi cirkelvormig geheel van het stijfgeklopte eiwit. Plaats de bakplaat in het midden van de oven voor 1 uur.

4. Klop de slagroom stijf met 50g poedersuiker, voeg de Almhof 0% vet yoghurt aardbei en de slagroom bij elkaar. Was het rode fruit.

5. Als de schuimbodem klaar is spreid je het mengsel van de slagroom en de yoghurt over de schuimbodem uit.

6. Leg dan mooi het rode fruit erop, en voor de garnering nog een beetje poedersuiker er over heen strooien.

  • Printen
  • Facebook
  • Twittern
  • Email

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Müller Nederland / vacatures
  • Beeldbank
  • Privacy statement
  • Cookies