Biscuit:
Vulling:
Biscuit:
Verwarm de oven voor op 160C. Besmeer een springvorm met boter en bestuif met bloem. Zeef de bloem samen met het zout.
Klop de eieren met de suiker luchtig(minimaal 10 minuten). Spatel de bloem door de geklopte eimassa. Doe het mengsel in de springvorm en bak de cake 20 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Vulling:
Leg de blaadjes gelatine in koud water in de week. Rasp de schil van de limoenen, hou de rasp apart. Halveer de limoenen en knijp het sap eruit.
Doe de jus d’orange samen met het limoensap in een steelpan en breng aan de kook. Neem de pan van het vuur, knijp de gelatine uit en los deze op in het sap. Roer in een ruime kom het gelatine mengsel door de kwark. Klop de eiwitten met de 75 gram suiker goed stijf en spatel deze door de kwark.
Taart:
Snij de bischuit doormidden, bestrooi beiden plakken met de rasp van limoen. Doe de ring weer om de taartbodem en giet hier de helft van de kwarkvulling op. leg de afgesneden plak op de kwark en schep daarna de rest van de kwarkvulling op de laatste biscuitlaag. Laat de taart minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vruchtvlees van de passievruchten over de taart en laat nog minimaal half uur aflkoelen.