Menu

Almhof
  • Onze producten
  • Over Almhof
  • Nieuws
  • Puur genieten
  • Consumentenservice
  • Recepten
  • Hoekje

  • Roomyoghurt

  • Halfvolle fruityoghurt

  • 0% vet yoghurt

  • Naturel

  • Griekse stijl Yoghurt

  • Skyr

  • Volle Kwark

  • 0% vet kwark

  • Chocolademousse

  • Choco met slagroom

  • Plantaardig dessert

Perzikcoupe met abrikozen en amandel

Espressowafel met roomyoghurt

Zuidvruchtenmuffins met yoghurt

Receptenboek

  • Appel-Kruimel Dessert met citroen saus
  • Cakerol met Frambozen en chocolademousse
  • Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark
  • Baklava van amandelen en pistache
  • Krokante flensjes met rode grapefruit en yoghurt
  • Pavlova met schuimbodem en rode vruchten
  • Mango yoghurttaart met een bodem van Bastogne
  • Vers gebakken lange vingers met witte chocoladestukjes
  • Schuimnestjes met aardbeienyoghurt
  • Perzikcoupe met abrikozen en amandel
  • Espressowafel met roomyoghurt
  • Zuidvruchtenmuffins met yoghurt
Ingrediënten: Ingrediënten
  • 500 gram Almhof roomyoghurt walnoot-griekse honing
  • 150 ml sterke koffie of espresso
  • 2 eetlepels honing
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 reep pure chocolade
  • 4 grote wafels (kant-en-klaar te koop als Belgische- of Brusselse wafels)
4 10 min.

Espressowafel met roomyoghurt

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de koffie met de honing en de vanillesuiker en laat het mengsel iets inkoken tot het vocht licht stroperig is. Hak de chocolade fijn of rasp deze grof. Warm de wafels op in de oven (180° C 2-3 minuten) of rooster ze licht in de broodrooster. Leg de wafels op 4 borden en sprenkel de koffiesiroop erover. Schep de Almhof roomyoghurt walnoot-griekse honing ernaast. Strooi de chocolade over het dessert.

Almhof tip:

Vervang Almhof roomyoghurt walnoot-griekse honing door Almhof roomyoghurt stracciatella. Voeg per persoon 1 bolletje vanille-ijs extra toe.

  • Printen
  • Facebook
  • Twittern
  • Email

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Müller Nederland / vacatures
  • Beeldbank
  • Privacy statement
  • Cookies