1. Verwarm de oven voor op 165C.
2. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker tot een luchtige, stevige schuimmassa. Besmeer een bakplaat met olie bestuif met bloem.
3. Zeef de bloem samen met het zout en spatel door de schuimige eimassa.
4. Verdeel de eimassa over de bakplaat en bak het mengsel 18 minuten in de oven.
5. Neem de plaat uit de oven, leg er een natte theedoek overheen en laat afkoelen.
6. Besprenkel de cakeplaat met de amaretto. Verdeel de chocolademousse over de cakeplaat, laat onderaan een strook vrij om te voorkomen dat je de vulling naar buiten drukt bij het oprollen.
7. Verdeel de frambozen over de laag chocolademousse, en rol hem op.
8. Laat de rol minimaal een uur in de koelkast opstijven.
9. Snij plakken van de rol en bestrooi met poedersuiker.
Versier de plakken cakerol met frambozen