Menu

Almhof
  • Onze producten
  • Over Almhof
  • Nieuws
  • Puur genieten
  • Consumentenservice
  • Recepten
  • Hoekje

  • Roomyoghurt

  • Halfvolle fruityoghurt

  • 0% vet yoghurt

  • Naturel

  • Griekse stijl Yoghurt

  • Skyr

  • Volle Kwark

  • 0% vet kwark

  • Chocolademousse

  • Choco met slagroom

  • Plantaardig dessert

Appel-Kruimel Dessert met citroen saus

Cakerol met frambozen en chocolademousse

Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark

Receptenboek

  • Appel-Kruimel Dessert met citroen saus
  • Cakerol met Frambozen en chocolademousse
  • Kwarktaart met laagjes limoenbiscuit, passiefruit en citroen kwark
  • Baklava van amandelen en pistache
  • Krokante flensjes met rode grapefruit en yoghurt
  • Pavlova met schuimbodem en rode vruchten
  • Mango yoghurttaart met een bodem van Bastogne
  • Vers gebakken lange vingers met witte chocoladestukjes
  • Schuimnestjes met aardbeienyoghurt
  • Perzikcoupe met abrikozen en amandel
  • Espressowafel met roomyoghurt
  • Zuidvruchtenmuffins met yoghurt
Ingrediënten: Ingrediënten
  • 3 eieren
  • 75 gram suiker
  • 75 gram bloem
  • 1 mespunt zout
  • 1 theelepel vanillesuiker
  • 400 gram Almhof chocolademousse
  • 250 gram frambozen
  • poedersuiker
1 cakerol 90 min.

Cakerol met frambozen en chocolademousse

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 165C.

2. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker tot een luchtige, stevige schuimmassa. Besmeer een bakplaat met olie bestuif met bloem.

3. Zeef de bloem samen met het zout en spatel door de schuimige eimassa.

4. Verdeel de eimassa over de bakplaat en bak het mengsel 18 minuten in de oven.

5. Neem de plaat uit de oven, leg er een natte theedoek overheen en laat afkoelen.

6. Besprenkel de cakeplaat met de amaretto. Verdeel de chocolademousse over de cakeplaat, laat onderaan een strook vrij om te voorkomen dat je de vulling naar buiten drukt bij het oprollen.

7. Verdeel de frambozen over de laag chocolademousse, en rol hem op.

8. Laat de rol minimaal een uur in de koelkast opstijven.

9. Snij plakken van de rol en bestrooi met poedersuiker.

Almhof tip:

Versier de plakken cakerol met frambozen

  • Printen
  • Facebook
  • Twittern
  • Email

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Müller Nederland / vacatures
  • Beeldbank
  • Privacy statement
  • Cookies