Nieuwsbericht

News Single View

Almhof Lekker & Licht kwark, gekozen product van het jaar 2019!

07 January 2019

De Nederlandse consument koos dit jaar voor Almhof Lekker & Licht als Gekozen Product van het Jaar 2019. Almhof nam het in de categorie zuivel op tegen onder meer Optimel magere Griekse stijl yoghurt, Lindahls Kvarg perzik passie en Arla biologische magere kwark.

Om te bepalen wie er met de titel vandoor zou gaan, werd consumenten gevraagd de producten in een thuissituatie te testen. Op basis van hun bevindingen moesten zij daarna aangeven wat ze van de smaak vonden, hoe aantrekkelijk het product eruit zag, hoe vernieuwend het product in hun ogen was en of ze het product daadwerkelijk zouden kopen. Almhof Lekker & Licht kwam hierbij op vrijwel alle aspecten als beste uit de test en wist daarmee overtuigend te winnen!

André Wekema, directeur van Almhof liet hierover het volgende weten: ‘Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en bedanken de Nederlandse consument voor deze positieve beoordeling. We wisten dat Almhof Lekker & Licht van een hoge kwaliteit was, maar dat de consument nu deze erkenning aan ons geeft betekent erg veel voor ons’.

Meer informatie over de gekozen product van het jaar award kunt u vinden op: https://www.poynetherlands.com/

  • Printen

Ander nieuws

related Product Groups

Om te delen zo lekker

Word lid van onze Facebookpagina

Vind Almhof leuk